dijous, 21 de gener del 2021

PROPOSTA DE TREBALL DIJOUS 21 DE GENER

 


ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO

Como cada mañana empezamos el día com movimientos de Brain gym y yoga al ritmo de nuestra canción BON DIA VIDA. Hoy alguien muy especial nos ayuda con los movimientos.

Com cada matí comentem el dia amb moviment Brain gym i ioga al ritme de la nostra cançó 
BON DIA VIDA. Hui algú molt especial ens ajuda amb els moviments





BON DIA VIDA! 
BON DIA CICLE DE SECUNDÀRIA!

                                                       
TREBALL INDIVIDUAL/ TRABAJO INDIVIDUAL

Hoy trabajaremos las monedas, jugando con la aplicación Kahoot. Responde a las preguntas y si lo haces muy bien conseguirás pódium. ¡Suerte!

Hui treballarem les monedes, jugant amb l´aplicació Kahoot. Respon a les preguntes i si ho fas molt bé conseguiràs pòdium. Sort!





EDUCACIÓ FÍSICA/ EDUCACIÓN FÍSICA


SEGUIM AMB ELS MALABARS

 

Els MALABARS són un espectacle que consisteixen en manipular uno o més objectes voltejant-los, mantenint-los en equilibri i/o llançant-los al aire de forma alternativa sense que caiga a terra.
Són coneguts per la seua dificultat i bellesa visual, i es necessita una gran habilitat motriu per part del malabarista
Per a fer els malabars es poden utilitzar diferents parts del cos, principalment les mans, però també s'utilitzen els peusbraçoscames i/o el cap.
Els jocs malabars són unes de les atraccions clàssiques del circ.

 

Los MALABARES son un espectáculo que consiste en manipular uno o más objetos volteándolos, manteniéndolos en equilibrio y/o lanzándolos al aire de forma alternativa sin que caigan al suelo.
Son conocidos por su dificultad y belleza visual, y se necesita una gran habilidad motriz por parte del malabarista.
Para hacer malabares se pueden utilizar diferentes partes del cuerpo, principalmente las manos, pero también se usan los pies, los brazos, las piernas y/o la cabeza.
Los juegos malabares son unas de las atracciones clásicas del circo. 


MATERIAL: calcetines

ACTIVITATS

1ª (Escalfament): llançar els calcetines a l’aire i empomar-los. Colpejar amb les diferents parts del cos: mans, colze, cap, genoll i peu. Tot 10 vegades.

2ª: (Part principal): VÍDEO Fer malabars llançant calcetins a l'aire. 1.Llançar calcetins i colpejar-lo; 2.Llançar dos calcetins; 3.Llançar tres calcetines 

3ª: (Tornada a la calma): 

*Podem acompanyar la sessió amb música del circ.



PROJECTE CONTA´M UN CONTE/PROYECTO CUÉNTAME UN CUENTO


Y ahora que ya has visto el cuento, a buscar las diferencias.
I ara que ja has vist el conte, a buscar les diferències.





HABILITATS DE LA VIDA DIÀRIA/HABILIDADES DE LA VIDA DIARIA




      Al taller d'habilitats de la vida diària estem treballant doblar la roba ( samarreta i calcetins) així com fer el nus de les sabates, entre altres habilitats. 

Hui us proposem des de casa seguir amb el treball que duem a terme a l' escola i començarem doblant la samarreta. Ací a l'escola ho fem amb la samarreta de canvi d'educació física com aprenentatge significatiu i funcional, seguint els passos següents. Mireu el video que ens han preparat.

E   En  el taller habilidades de la vida diaría estamos trabajando el doblar la ropa (camiseta y calcetines), así como hacer el nudo de los zapatos, entre otras habilidades.

    Hoy os proponemos desde casa seguir con el trabajo que llevamos a cabo en la escuela y empezaremos doblando la camiseta. Aquí en la escuela lo hacemos con la camiseta de cambio de educación física, como aprendizaje significativo y funcional, siguiendo los pasos siguientes. Visualizar el video que nos han preparado







PINZES PER PENJAR LA ROBA
PINZAS PARA COLGAR LA ROPA

Unes simples pinces d'estendre la roba poden ser un exercici molt bo per millorar la motricitat fina. Amb aquest exercici s'està enfortint els dits i es aquesta mesurant la força que han de fer a la pressió.

Unas simples pinzas de tender la ropa pueden ser un ejercicio muy bueno para mejorar la motricidad fina. Con este ejercicio se está fortaleciendo los dedos y se esta midiendo la fuerza que tienen que hacer en la presión



Altres proposte per traballar la motricitat fina afavorint també l'autonomia:

Otras propuestas para trabajar la motricidad fina favoreciendo también la autonomía:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada