dijous, 2 d’abril del 2020

PROPOSTA DE TREBALL DIJOUS 2 D´ABRIL






ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO



TREBALL INDIVIDUAL/TRABAJO INDIVIDUAL


CAMPOS SEMÁNTICOS (Opción A y B)

ORDENA LA FRASE (Opció B i C)

RIMAS Y VERBOS (Opción C)


TREBALL AMB MONEDES/ TRABAJO CON MONEDAS

OPCIÓ A:

PEPPA PIG VA DE COMPRES (Joc disponible fins diumenge 26 d´abril a les 12h/ Juego disponible hasta el domingo 26 de abril a las 12h).

Guarda't el link que t'apareix al final del joc per veure el pòdium i saber si has quedat dels 3 primers/ Guárdate el link que te aparece al final del juego para ver el podium y saber si has quedado entre los 3 primeros jugadores).

OPCIÓ B:

KAHOOT EUROS I CÈNTIMS (Joc disponible fins diumenge 26 d´abril a les 12h/ Juego disponible hasta el domingo 26 de abril a las 12h).

Guarda't el link que t'apareix al final del joc per veure el pòdium i saber si has quedat dels 3 primers/ Guárdate el link que te aparece al final del juego para ver el podium y saber si has quedado entre los 3 primeros jugadores).


TALLER D'ESTIMULACIÓ/ TALLER DE ESTIMULACIÓN

Proposem per aquest taller fer bosses sensorials amb materials que tingau en casa. Amb elles es treballa l'estimulació visual, somàtica, olfactiva i també poden servir per fer-ne agrupaments, conceptes com dins-fora, color, forma... Endinsa't!! Té moltíssimes variants i possibilitats d'interacció!! / Proponemos para este taller hacer bolsas sensoriales con materiales que tengáis en casa. Con ellas se trabaja la estimulación visual, somática, olfativa y también pueden servir para hacer agrupamientos, conceptos como dentro-fuera, color, forma... Adéntrate!! Tiene muchísimas variantes y posibilidades de interacción! 





EDUCACIÓ FÍSICA/ EDUCACIÓN FÍSICA

Consulteu l'apartat d'educació física per veure les activitats.


Consultad el apartado de música y educación física para ver las actividades.

BLOG D'EDUCACIÓ FÍSICA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada