dijous, 9 d’abril del 2020

PROPOSTES PER A VACANCES DE SETMANA SANTA


Bon dia famílies,
Bon dia secundària 1,
bon dia secundària 2 i 
bon dia secundària 3.


A partir de hui comencem uns dies de vacances, temps de jugar, descansar, anar amb altre ritme. Volem agrair a les famílies la seua implicació en el treball diari dels/les nostres alumnes. GRÀCIES! 


Després de vacances seguirem i millorarem el nostre treball conjunt per què els nostres xiquets/tes estiguen el millor possible.
Sabem que són unes vacances inusuals, molt diferents.És per aquest motiu, que us hem preparat aquest document en un munt de recursos divertits, des de cançons, teatre, museus, estimulació sensorial, cuina, experiments... per tal de què gaudiu en família i ho feu servir. No dubteu en enviar-nos fotos i/o videos divertits, si voleu. Ens agradarà de segur veure'ls!
Una abraçada molt forta per a tots i totes. Des de casa sols dir-vos que us estimem i us trobem molt a faltar.


Buenos días familias!!
Buenos días secundaria 1,
buenos días secundaria 2 y
buenos días secundaria 3.


A partir de hoy empiezan unos días de vacaciones, tiempo de jugar, descansar, de ir a otro ritmo. Queremos agradecer a las familias su implicación con el trabajo diario de nuestros/as alumnos/as. GRACIAS! 

Después de vacaciones seguiremos y mejoraremos nuestro trabajo conjunto para que nuestros chicos/as estén el mejor posible.
Sabemos que son unas vacaciones inusuales, muy diferentes. Es por este motivo que os hemos preparado este documento con muchos recursos divertidos desde canciones, teatro, museos, estimulación sensorial, cocina, experimentos... por tal que disfrutéis en familia y le déis uso. No dudéis en enviarnos fotos y/o videos divertidos, si queréis. Nos encantará verlos!
Un abrazo muy fuerte para todos y todas. Desde casa sólo deciros que os queremos y os echamos mucho de menos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada