dimecres, 6 de maig del 2020

PROPOSTA DE TREBALL DIMECRES 6 DE MAIG




TREBALL INDIVIDUAL/TRABAJO INDIVIDUAL


Opción C: Problemas
Opción D: La tabla del 2

Nota: Recorda que quan hages acabat la teua fitxa (de la teua opció assignada) has de polsar en "Terminado" i escriure el teu nom per a què ens arribe directament a nosaltres.

Recuerda que cuando hayas acabado tu ficha (de tu opción asignada) tienes que pulsar en "Terminado" y escribir tu nombre para que nos llegue directamente a nosotras.


EDUCACIÓ FÍSICA EN LÍNIA 11:30H
 EDUCACIÓN FÍSICA EN LÍNEA 11:30H


Ara ens toca EDUCACIÓ FÍSICA per videoconferència.
Ahora nos toca sesión de EDUCACIÓN FÍSICA por videoconferencia. 

L'aplicació que utilitzarem és WEBEX (recomanada per Conselleria)
La aplicación que utilizaremos es WEBEX (recomendada por Consellería)



NECESSITAREU: 1 rotllo de paper WC, 1 llibre finet o quadern, 1 bola de paper (alumini a poder ser) i 1 paperera o recipient.


NECESITARÉIS: 1 rollo papel WC, 1 libro fino o cuaderno, 1 bola de papel (aluminio a poder ser) y 1 papelera o recipiente.

CODI:  141 439 419



                    CURTMETRATGE / CORTOMETRAJE



CURTMETRATGE (EDPUZZLE): LEMON 


Punxa l'enllaç de dalt per veure el vídeo i respon a les qüestionsPer accedir des de l'ordinador i algunes tablets demanarà només posar Nickname (nom). Des dels mòbils i la majoria de tablets et demanarà descarregar l´aplicació Edpuzzle. Una vegada descarregada t'obrirà automàticament l´activitat. Cal acceptar les condicions i instalar l'aplicació si ho requereix des de Google play store o Apple app store/



Pincha el enlace de arriba para ver el vídeo  i contesta a las preguntas. Para acceder desde el ordenador y algunas tablets pedirá solo poner Nickname (nombre). Desde el móvil y la mayoría de tablets te pedirá  descargar la aplicación Edpuzzle. Una vez descargada te abrirá automáticamente la actividad.  Hay que aceptar las condiciones e instalar la aplicación si lo requiere desde Google Play store o Apple app store.



TALLER D'HABILITATS DE LA VIDA DIÀRIA/ TALLER DE HABILIDADES DE LA VIDA DIARIA


Aquesta setmana treballem com posar la taula. Podeu anar a  l'enllaç que us adjuntem per poder veure com es fa. 
Esta semana trabajamos como poner la mesa. Podéis ir al enlace que adjuntamos para poder ver cómo se hace.

BLOG EDUCADORS/ES


TALLER DE PREMSA/ TALLER DE PRENSA


La proposta per a hui, consisteix en realitzar una notícia falsa (FAKE NEWS). La pots escriure en valencià o castellà. Després de realitzar la notícia, junt a la vostra família, llig les recomendacions per fer una reflexió. 
La propuesta de hoy, consiste en realizar una noticia falsa (FAKE NEWS). La puedes escribir en valenciano o castellano. Después de realizar la noticia, junto con tu familia lee las recomendaciones para poder reflexionar sobre el tema.






Ací tens la plantilla per poder escriture la notícia falsa (FAKE NEWS). Si no pots imprimir utilitzeu un full en blanc o quadriculat.  Pots escriure en valencià o castellà.

Aquí tienes la plantilla para poder escribir la noticia falsa (FAKE NEWS). Si no puedes imprimir utiliza una hoja en blanco o cuadriculada. Puedes escribir en valenciano o castellano.


Visualitza aquest vídeo i fes una reflexió en família
Visualiza este vídeo y haz una reflexión en familia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada