divendres, 15 de maig del 2020

PROPOSTA DE TREBALL DIVENDRES 15 DE MAIG


ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO








Per al que vulga participar, en el nou apart del blog "EF ESPORTS", Pepe ens presenta cada dia una sessió d'Educació Fisica relacionada en un esport per a fer desde casa.
Polseu aci i vos redirecciona a aquest apartat: BLOG EF ESPORTS

Para el que quiera participar, en el nuevo apartado del blog "EF ESPORTS", Pepe nos presenta cada día una sesión de Educación Física relacionada con un deporte para hacer desde casa.
Pulsar aquí y os redirecciona a este apartado: BLOG EF ESPORTS


ACTIVIDAD MANIPULATIVA TEACCH




TREBALL INDIVIDUAL/ TRABAJO INDIVIDUAL


Opción A: VOCAL A Y a 
(Esta ficha la podéis hacer con gomets o plastilina...)




Clica en tu opción para descargar la ficha que luego deberás imprimir o en su defecto realizar en un folio aparte


Opció A: VOCAL A I a
(Aquesta fitxa la podeu fer amb gomets o plastilina...)




HUI EM PREPARE JO L'ESMORZAR/ HOY ME PREPARO YO EL ALMUERZO

Com van eixes habilitats a la cuina? Cada vegada millor? Segur que sí!
¿Cómo van esas habilidades en la cocina? ¿Cada día mejor? ¡Seguro que sí!


MÚSICA/ MÚSICA 12:00h

Hui tenim sessió de música online amb Germán/ Hoy tenemos sesión de música online con Germán


   

CODI:955 365 491



JOCS DE TAULA/ JUEGOS DE MESA


Hui vos plantegem 3 propostes: les dos primeres per a poder fer de manera casera, la tercera per a jugar amb el tauler que vos proposem (l´oca de les emocions).

1. JOC DE L´ESCALA:

INSTRUCCIONS: Es necessita un dau i 1 fitxa per a cada jugador. Objectiu: arribar fins el número 100. Si caus al peu d´una escala, pots pujar. Però si caus a la part de dalt, has de baixar. Si caus en la cua de la serp, baixes obligatòriament, però si caus al cap, no puges (ja que les serps es desplacen cap a avant). Sort!

Se necesita un dado y 1 ficha por cada jugador. Objetivo: llegar hasta el número 100. Si caes al pie de una escalera, puedes subir. Pero si caes en la parte de arriba te toca bajar. Si caes en la cola de la serpiente tienes que bajar obligatoriamente, pero si caes en la cabeza no puedes subir (ya que las serpientes se desplazan hacia delante). ¡Suerte!

JOC DE L´ESCALA EN BLANC I NEGRE (si vols imprimir-lo, ací el tens en blanc i negre. També pots dibuixar-lo a un full i arribar fins al número que més t'apanye/ si quieres imprimirlo, te lo dejamos en blanco y negro. También puedes dibujarlo en una hoja y llegar hasta el número que tú quieras) 




2. QUI SÓC?

INSTRUCCIONS: Un jugador pensa un animal, objecte, joguina, prenda de roba... i comença a donar pistes (té 4 potes, vola, és gran...). La resta de jugadors ha d´encertar l´objecte que ha pensat el jugador principal. Vos deixem una taula amb diferents categories semàntiques per si vos serveix d´ajuda.

Un jugador piensa un animal, objeto, juego, prenda de vestir ... y empieza a dar pistas (tiene 4 patas, vuela, es grande...). El resto de jugadores tiene que acertar el objeto que ha pensado el jugador principal. Os dejamos una tabla con diferentes categorías semánticas por si os sirve de ayuda.




3. OCA DE LES EMOCIONS



OCA DE LAS EMOCIONES (click per a descarregar/click para descargar)




REPTES CAP DE SETMANA/RETOS FIN DE SEMANA

ACCEPTEU AQUEST REPTE?/ ¿ACEPTÁIS ESTE RETO?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada