dijous, 11 de juny del 2020

PROPOSTA TREBALL 11 DIJOUS DE JUNY




ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO

Hui us proposem una activitat de moviment molt especial que hem realitzat totes i tots els mestres i educadores del cicle de secundària per a vosaltres amb molta estima.

Hoy os proponemos una actividad de movimiento muy especial que hemos realizado todas y todos los maestros y educadoras del ciclo de secundaria para vosotras y vosotros con mucho cariño.



LOGOPÈDIA/ LOGOPEDIA



Consulteu l'apartat d'Audició i Llenguatge per veure les activitats proposades.
Consultad el apartado de Audición y Lenguaje para ver las actividades propuestas.



VIDEOCONFERÈNCIA  12:00H VIDEOCONFERENCIA 12:OOH
Podeu anar entrant a la reunió en temps per estar preparats/des a les 12:00h. Entrareu a una sala d´espera personal de l´organitzador/a de la reunió. Quan siga l´hora, vos acceptarem en la reunió (vosaltres no heu de fer res).

Podéis ir entrando a la reunión con tiempo para estar preparados/as a las 12:00h. Entraréis a una sala de espera personal del organizador/a de la reunión. Cuando sea la hora os aceptaremos en la reunión (vosotros no tenéis que hacer nada).


TALLER D'ESTIMULACIÓ/ TALLER DE ESTIMULACIÓN


       Hui vos presentem aquest conte multisensorial per a fer en casa i passar una estona divertida a la vegada que relaxant. / Hoy os presentamos este cuento multisensorial para hacer en casa y pasar un ratito divertido a la vez que relajante.


 


        Clique aci baix en "Tormenta de Arena" si voleu descarregar el conte multisensorial per a imprimir / Clica aquí debajo en "Tormenta de Arena" si queréis descargar el cuento multisensorial para imprimir.




                  EXPERIMENT/EXPERIMENT0




RECORDEU ENVIAR-NOS UNA FOTO FENT VOSALTRES L'EXPERIMENT!!!
RECORDAD ENVIARNOS UNA FOTO HACIENDO VOSOTROS/AS EL EXPERIMENTO!!! secundariatomasllacer17@gmail.com



SABIES AÇÒ? / ¿SABÍAS ESTO?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada