dimarts, 2 de juny del 2020

PROPOSTA TREBALL DIMARTS 2 DE JUNY






ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO

BRAIN GYM

  

En el nou apart del blog "EF ESPORTS", Pepe ens presenta un esport per a fer desde casa.                                          BLOG EF ESPORTS

En el nuevo apartado del blog "EF ESPORTS", Pepe nos presenta  un deporte para hacer desde casa.                               BLOG EF ESPORT

TREBALL INDIVIDUAL/ TRABAJO INDIVIDUAL




Recorda que aquesta és la setmana del medi ambient ja que es celebra el 5 de juny
Recuerda que esta es la semana del medio ambiente ya que se celebra el 5 de junio





TALLER D'HABILITATS DE LA VIDA DIÀRIA/ TALLER DE HABILIDADES DE LA VIDA DIARIA

 Esteu preparats i preparades? Hui aprendrem a nugar-nos les sabatilles. Vegeu els vídeos i trieu la forma de nugar-les que més vos agrades.  A practicar!!

¿Estáis preparados y preparadas? Hoy aprenderemos a atarnos las zapatillas. Mirad los vídeos y escoged la forma de atarlas que más os guste. ¡A practicar!


Fem el nus!!  Hacemos el nudo.


La lazada de conejo / El llaç del conill



El mètode de la serp/ El método de la serpiente


I el més difícil :el mètode  de la travessia/ Y el más difícil, el método de la travesía.

PRACTIQUEU I ENVIEU-NOS UNA FOTO AMB EL RESULTAT, I SI SABEU ALTRES MANERES ENS HO DIEU



ESTIMULACIÓ SENSORIAL ONLINE 12:00h/ ESTIMULACIÓ SENSORIAL ONLINE 12:00h





TALLER D'ARTÍSTICA/ TALLER DE ARTÍSTICA

Us animeu a fer art?

Durant aquesta setmana us convidem a que observeu moltes obres de pintors i pintores. Després  haureu d'imitar el que hi ha al quadre i fer-se una foto tal i com podeu veure en la imatge de baix. Una vegada realitzada, enviar a secundariatomasllacer17@gmail.com.
Al perfil d’Instagram holandès Tussen Kunst & Quarantaine (“entre arte y cuarentena”) trobareu 600 fotografíes de recreacions d’obres d’art que s’han anat recollint durant les setmanes de confinament. I la vostra obra d’art? 


¿Os animáis hacer arte?

Durante esta semana os invitamos a que observéis muchas obras de pintores y pintoras. Después deberéis imitar lo que hay en el cuadro y hacerse una foto como podéis ver en la imagen de abajo. Una vez realizada, enviar a secundariatomasllacer17@gmail.com
En el perfil de Instagram del holandés Tussen Kunst & Quarantaine ( "entre arte y cuarentena") encontraréis 600 fotografías de recreaciones de obras de arte que se han ido recogiendo durante las semanas de confinamiento. ¿Y vuestra obra de arte?





Esperem que gaudiu mirant les obres que han creat persones de tot el món i que us animeu a crear la vostra obra d’art. Despertem la creativitat!

Esperamos que disfrutéis mirando las obras que han creado personas de todo el mundo y que os animéis a crear vuestra obra de arte. ¡Despertemos la creatividad!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada