dijous, 4 de juny del 2020

PROPOSTA TREBALL DIJOUS 4 DE JUNY




ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO

BRAIN GYM


LOGOPÈDIA/ LOGOPEDIA



Consulteu l'apartat d'Audició i Llenguatge per veure les activitats proposades.
Consultad el apartado de Audición y Lenguaje para ver las actividades propuestas.



VIDEOCONFERÈNCIA  12:00H VIDEOCONFERENCIA 12:OOH
Podeu anar entrant a la reunió en temps per estar preparats/des a les 12:00h. Entrareu a una sala d´espera personal de l´organitzador/a de la reunió. Quan siga l´hora, vos acceptarem en la reunió (vosaltres no heu de fer res).

Podéis ir entrando a la reunión con tiempo para estar preparados/as a las 12:00h. Entraréis a una sala de espera personal del organizador/a de la reunión. Cuando sea la hora os aceptaremos en la reunión (vosotros no tenéis que hacer nada).


TALLER D'ESTIMULACIÓ/ TALLER DE ESTIMULACIÓN

Hui vos portem un conte multisensorial que ve amb sorpresa inclosa... vols saber quina és? Doncs, mira el vídeo i a gaudir! 

Hoy os traemos un cuento multisensorial que viene con sorpresa incluida...¿quieres saber cuál es? Pues, mira el vídeo y ¡ a disfrutar!


Els contes multisensorials estan pensats per a què els xiquets i xiquetes tinguen una major consciència del que passa als mateixos i puguen tindre diferents sensacions a nivell de tots els sentits. Així, que al principi del mateix teniu una pantalla amb tots els materials que heu d´abastir per vivenciar-lo. Vos recomanem un primer visionat per saber de què va i com dur-lo a terme, i un segon visionat per a viure´l amb tots els sentits.

Los cuentos multisensoriales están pensado para que los niños y niñas tengan una mayor conciencia de lo que pasa en los mismos y puedan tener diferentes sensaciones a nivel de todos los sentidos. Así que, al principio del mismo tenéis una pantalla con todos los materiales que tenéis que tener preparados para llevarlo a cabo. Os recomendamos un primer visionado para saber de qué va, y un segundo visionado para vivirlo con todos los sentidos.





PDF ELS PEIXOS DE COLORS per descarregar

(si vols contar el conte tu mateix/a, descarrega-te´l a l´enllaç/ si quieres contar el cuento tu mismo/a, descárgatelo en el enlace)

 


               EXPERIMENT/EXPERIMENTO




RECORDEU ENVIAR-NOS UNA FOTO FENT VOSALTRES L'EXPERIMENT!!!
RECORDAD ENVIARNOS UNA FOTO HACIENDO VOSOTROS/AS EL EXPERIMENTO!!! secundariatomasllacer17@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada