dijous, 26 de març del 2020

PROPOSTA DE TREBALL DIJOUS 26 DE MARÇ



Per començar el dia com a l´escola vos adjuntem les cançons de l´assemblea de cada classe. / Para empezar el dia como en el colegio os adjuntamos las canciones de la asamblea de cada clase.




ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO

Hui canviem i en compte de ioga proposem fer 6 exercicis de gimnàstica cerebral (Brain gym) per activar i millorar les nostres funcions cognitives. 
Hoy cambiamos y en vez de yoga proponemos hacer 6 ejercicios de gimnasia cerebral (Brain gym) para activar y mejorar nuestras funciones cognitivas.




TREBALL INDIVIDUAL/ TRABAJO INDIVIDUAL

Com que ha arribat la primavera proposem unes activitats de coneixement del medi relacionats amb aquesta unitat didàctica. / Como ha llegado la primavera proponemos unas actividades de conocimiento del medio relacionadas con esta unidad didáctica.

Sigue la serie (Opción A-B)

Discrimina figura-fondo (Opción A-B-C)

Cuenta un cuento (Opción C)


ACTIVITATS AMB MONEDES/ ACTIVIDADES CON MONEDAS

Hui vos proposem els següents enllaços per treballar els euros:

Hoy os proponemos los siguientes enlaces para trabajar los euros:

OPCIÓ A:

MONEDES 1  per a ordinador/ para ordenador (Sumar monedes d'euro de l´1 al 10 amb 3 nivells/ Sumar monedas de euro del 1 al 10 con 3 niveles). Recorda habilitar l' Adobe Flash amb el botó dret del ratolí/ recuerda habilitar el Adobe Flash con el botón derecho del ratón.

KAHOOT PER A TREBALLAR LA MONEDA D´1 EURO per a tableta i ordinador/ para tablet y ordenador.

OPCIÓ B:

MONEDES 2 (Monedes majors que/menors que / Monedas mayores que/menores que)

MONEDES 3  (Sumar quantitats de monedes /Sumar cantidades de monedas) 

BILLETES (Activitat de bitllets per a indicar quins són major que o menor que /Actividad de billetes para indicar cuáles son mayor que o menor que)


TALLER D'ESTIMULACIÓ/ TALLER DE ESTIMULACIÓN

Hui treballarem la sensibilització i desensibilització de la palma de la mà amb diversas sensacions i textures. És important posar música relaxant mentre realitzem el taller.

COMENCEM? Prepara en recipients, plats o sobre la taula materials amb diferents textures que tingues a casa: arròs, llentilles, draps, diferents teles, fregall, boletes gelades...

Pot ser una activitat d'exploració lliure o guiada, alternant el tacte per mitjà del contrast 
(rugós- fi, dur-blanet, suau-aspre, calent-fred...) .

No oblideu acabar la sessió amb un massatge amb crema de mans que tant els agrada.

Hoy trabajaremos la sensibilización y desensibilización de la palma de la mano con diversas sensaciones y texturas. Es importante poner música relajarte mientras realizamos el taller.

EMPEZAMOS? Prepara en recipientes, platos o sobre la mesa  materiales con diferentes texturas que tengas en casa: arroz, lentejas, trapos, diferentes telas, estropajo, bolitas de enfriar.... 

Puede ser una actividad de exploración libre o guiada alternando el tacto mediante contrastes (rugoso-fino, duro-blando, suave- áspero, caliente- frío...). 

No olvidéis terminar la sesión con un masaje con crema de manos que tanto les gusta.



Seguint amb la dinámica de les textures us proposem un joc per a treballar la sensibilitat tàctil, la motricidad fina i la classificació.

Siguiendo con la dinámica de las texturas os proponemos un juego para trabajar la sensibilidad táctil, motricidad fina y la clasificación.



 GRACIAS A : Eugenia Romero de maestros de audición y lenguaje



EDUCACIÓ FÍSICA/EDUCACIÓN FÍSICA

A l'apartat de educació física del blog hi ha propostes que podeu fer servir.

En el apartado de educación física del blog hay propuestas que podéis utilizar.


OCA DEL MOVIMENT (descargar/descarregar)
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada