dilluns, 30 de març del 2020

PROPOSTA DE TREBALL DILLUNS 30 DE MARÇ


NOTES IMPORTANTS

Bon dia! Com ha anat el cap de setmana? Esperem que, dins de la situació que estem vivint, haja anat bé.  Vos recordem que el dimarts passat vos vam proposar transformar una caixa en algo diferent. És una activitat del Projecte Oroneta, en la que participem 3 col·legis i un Institut d´Alcoi. Ens agradaria rebre les vostres fotos de les caixes transformades per poder publicar un vídeo de tots els que  participem al projecte. Animeu-vos.

¡Buenos días! ¿Cómo ha ido el fin de semana? Esperamos que, dentro de la situación que estamos viviendo, haya ido bien. Os recordamos que el martes pasado os propusimos transformar una caja en algo diferente. Es una actividad del Proyecto Oroneta, en la que participamos 3 colegios y un instituto de Alcoy. Nos gustaría recibir vuestras fotos de las cajas transformadas para poder publicar un vídeo de todos los que participamos en el proyecto. Animaros.







ACTIVITAT DE MOVIMENT/ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO



TREBALL INDIVIDUAL/TRABAJO INDIVIDUAL


Hui ens toca matemàtiques. A per elles!

Hoy nos toca matemáticas. ¡A por ellas!


PROJECTE D´INVESTIGACIÓ/PROYECTO DE INVESTIGACIÓN

EL SISTEMA SOLAR 


Recordem que és el Sistema Solar i els planetes que l'integren.
Recordamos que es el Sistema Solar y los planetas que lo integran.

EL SISTEMA SOLAR 


       CREA EL TEU PROPI SISTEMA SOLAR AMB AJUDA DE LA PLATILLA
CREA TU PROPIO SISTEMA SOLAR A PARTIR DE LA PLANTILLA


DESCARGA PLANTILLA 


Recorda que pots fer aquest kahoot per veure el que has aprés. El pots fer fins dijous 30 d´abril a les 12:00. Si et guardes el link que t'apareix al final, podràs veure el podium i saber qui ha quedat primer.

Recuerda que puedes hacer este kahoot para ver lo que has aprendido. Lo puedes hacer hasta el jueves 30 de abril a las 12:00. Si te guardas el link que te sale al final del juego, podrás ver quién ha quedado el primero. 

JUGAR KAHOOT L'UNIVERS I EL SISTEMA SOLAR


PROJECTE CONTA'M UN CONTE/ PROYECTO CUÉNTAME UN CUENTO

Molts de vosaltres coneixeu el conte "EL MONSTRE DE COLORS" que tant us agrada. Però aquesta, és una versió adaptada davant la situació que estem vivint. Doncs el monstre de colors, ens explica com se sent en aquestos moments. Esperem que us agrade aquest videoconte!

Muchos de vosotros conocéis el cuento "EL MONSTRUO DE COLORES" que tanto os 
gusta. Pero esta es una versión adaptada sobre la situación que estamos viviendo. Pues el monstruo de colores, nos cuenta cómo se siente en estos momentos. ¡Deseamos que os 
guste este videocuento!



I TU COM ET SENTS? Pinta el teu mostre i expressa amb el color que corresponga com et sents. Envia una foto de com ha quedat el teu dibuix a secundariatomasllacer17@gmail.com

I TU ¿CÓMO TE SIENTES? Pinta tu monstruo y expresa con el color que corresponda, cómo te sientes. Envía una foto de cómo ha quedado tu dibujo a secundariatomasllacer71@gmail.com




TALLER DE CUINA/ TALLER DE COCINA


En el taller de cuina de hui vos proposem fer aquesta recepta per a que la empreu per a berenar o sopar qualsevol dia que vos vinga de gust, és molt senzilleta!! Endavant cuiners/es!! Primer llavem les mans, fiquem davantal i mans a l'obra!! QUE APROFITE!! ;-) / En el taller de cocina de hoy os proponemos hacer esta receta para que la utilicéis para merendar o cenar el día que os apetezca, es muy sencillita!! Adelante cocineros/as!! Primero nos lavamos las manos, nos ponemos el delantal y manos a la obra!! QUE APROVECHE!! ;-)

 


TALLER DE TAULETES/ TALLER DE TABLETS



ART OF GLOW 
(disponible per a Android i Ipad)



SOY VISUAL 
(disponible per a Android i Ipad) Una vegada instal·lada has de descarregar els exercicis a treballar / Una vez instalada tienes que descargar los ejercicios a instalar.



PALABRAS CRUZADAS
(disponible per a Android i Ipad)


EDUCACIÓ FÍSICA/EDUCACIÓN FÍSICA


A l'apartat de educació física del blog hi ha propostes que podeu fer servir.


En el apartado de educación física del blog hay propuestas que podéis utilizar.

BLOG EDUCACIÓ FÍSICA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada