dilluns, 23 de març del 2020

PROPOSTA DE TREBALL DILLUNS 23 DE MARÇ


NOTA IMPORTANT /NOTA IMPORTANTE
Benvolgudes famílies,

Entenem que no totes les famílies disposen d'impressora per tindre el material que us anem enviant al blog per descarregar en paper. Podeu utilitzar qualsevol suport per fer les activitats: llibreta, fulls quadriculats, folis blancs.., utilitzar la part de darrere dels fulls que us vam enviar.

Cal posar la data i el nom al principi de l'activitat que feu.

Salutacions.

Queridas familias,

Entendemos que no todas las familias disponen de impresora para tener el material que vamos enviando por el blog para descargar en papel. Podéis utilizar cualquier apoyo para realizar las actividades: libretas, hojas cuadriculadas, folios blancos..., utilizar la parte de atrás de las hojas que os dimos.

Hay que poner la fecha y el nombre al principio de la actividad que realice.

Saludos.


ACTIVITAT DE MOVIMENT


Bon dia!!! Com ha anat el cap de setmana? Vos deixem una nova activitat de ioga, anem a moure'ns que el moviment facilita l'aprenentatge.

¡Buenos días! ¿Cómo ha ido el fin de semana? Os dejamos una nueva actividad de yoga. Vamos a movernos ya que el movimiento facilita el aprendizaje.




TREBALL INDIVIDUAL


Seguim amb les fitxes que vos vam donar per a casa.

Seguimos con las fichas que os dimos para casa.

TALLER DE PROJECTE/ TALLER DE PROYECTO

EL SISTEMA SOLAR






Per acabar hui amb el projecte vos proposem que feu un Kahoot. Les preguntes d´aquest kahoot són dels dos vídeos que hem posat al blog en l'apartat de projecte (L’ Univers i El Sistema Solar). 
Coses importants: no hi ha temps per a respondre a les preguntes, així que no còrregues i fixa't bé. Teniu per a fer-lo fins el dijous 30 d'abril a les 12h. Quan acabe este plaç, nosaltres podrem veure com ho heu fet. Al nickname heu de posar el vostre nom.  Ànim i a fixar-vos bé!!




Para acabar hoy con el proyecto os proponemos que hagáis un Kahoot. Las preguntas de este Kahoot son de los dos vídeos que hemos puesto en el blog en el apartado de proyecto (El Universo y El Sistema Solar). 
Cosas importantes: no hay tiempo para responder a las preguntas, así que no corras y fíjate bien. Tenéis de tiempo para hacerlo hasta el dijous 30 de abril a las 12h. Cuando acabe este plazo, nosotros podremos ver cómo lo habéis hecho. En el nickname tenéis que poner vuestro nombre.  ¡Ánimo y a fijaros bien!.


KAHOOT (per a accedir directes al kahoot, punxa en Kahoot/ para acceder directos al kahoot, haz clic en Kahoot) 


PROJECTE CONTA'M UN CONTE/ PROYECTO CUÉNTAME UN CUENTO




Després de veure el vídeo, podeu fer la fitxa en pdf que vos posem a continuació. Si no podeu imprimir, punxeu en la imatge de la zebra (per a què es faça més gran) i pregunteu-los quins són els animals que apareixen al conte. Podeu dibuixar una zebra a un full i dibuixar-li tot el que li han anat donant els seus amiguets/es, dibuixar els animals i que els encercle, pintar el número de llàgrimes que va plorar Camila ...

Después de ver el video, podéis hacer la ficha en pdf que os ponemos a continuación. Si no podéis imprimir, haced clic en la imagen de la cebra (para que se haga más grande) y preguntadles qué animales aparecen en el cuento. Podéis dibujar también una cebra en una hoja e ir dibujándole todo lo que le han dado sus amigos/as, dibujar los animales y que los rodeen, pintar el número de lágrimas que lloró Camila ...

ACTIVITATS LA CEBRA CAMILA (descarregar/descargar)




TALLER DE CUINA/ TALLER DE COCINA





                          RECEPTA CORONAVIRUS EN PICTOGRAMES (descarregar/ descargar)



TALLER DE TAULETES/ TALLER DE TABLETS


Esta setmana vos proposem les següents apps:

Esta semana os proponemos las siguientes apps:

POP GLOBOS
Disponible en Play Store (Android). Joc d'explotar globus / Juego de explotar globos

GAMEKIDS LITE 
Disponible en Google Play  (Android). 

Jocs d'atenció,memòria, números, colors, puzzles.../Juegos de atención, memoria, números, colores, puzzles...

SMARTICK
Disponible en Google Play i App Store


Aplicació per a l'aprenentatge de matemàtiques per a un nivell de Primària. Gratuïta la versió demo./

Aplicación para el aprendizaje de matemáticas para un nivel de primaria. Gratuita la versión demo.

EDUCACIÓ FÍSICA/EDUCACIÓN FÍSICA


A l'apartat de educació física del blog hi ha propostes que podeu fer servir.

En el apartado de educación física del blog hay propuestas que podéis utilizar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada