dimarts, 24 de març del 2020

PROPOSTA DE TREBALL DIMARTS 24 DE MARÇ


HORARI

NOTA IMPORTANT / NOTA IMPORTANTE


-Envieu-nos un correu a secundariatomasllacer17@gmail.com, posant el nom de l´alumne/a i així ens posarem en contacte amb vosaltres.

-Enviadnos un correo a secundariatomasllacer17@gmail.com, poniendo el nombre del alumno/a para así poder ponernos en contacto con vosotros/as.


Per començar el dia com a l´escola vos adjuntem les cançons de l´assemblea de cada classe. / Para empezar el dia como en el colegio os adjuntamos las canciones de la asamblea de cada clase.





ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO



TREBALL INDIVIDUAL/ TRABAJO INDIVIDUAL
Seguim treballant amb les fitxes que tenim a casa. Però hui us deixem també material  per qui ho necessite al voltant de la primavera:

Seguimos trabajando con las fichas que tenemos en casa. Pero hoy os dejamos también material para quien lo necesite sobre la primavera:

SOPA DE LLETRES LA PRIMAVERA (descarregar/ descargar)

VOCABULARI LA PRIMAVERA (descarregar/descargar)


TALLER D'ARTÍSTICA/ TALLER DE ARTÍSTICA

En la nostra programació hui tocava l´Encontre de Planeta Oroneta amb els companys/es dels C.P. Horta Major i Romeral, i del IES Andreu Sempere. Encara que no podem fer-lo, no patiu, vos portem l´Oroneta a casa. Vos compartim el pdf de l´encontre per a què el vegeu (i també vos posem l'enllaç de descàrrega), i a continuació vos fem la proposta per a fer a casa.

En nuestra programación hoy tocaba el Encuentro de Planeta Oroneta con los compañeros/as del C.P. Horta Major y Romeral, y del IES Andreu Sempere. Aunque no podemos hacer el encuentro hoy, os llevamos la "Oroneta" a casa. Os compartimos el pdf del encuentro para que lo veáis (y también os ponemos el enlace de descarga) y a continuación os hacemos la propuesta para hacer en casa.





AIXÒ NO ÉS UN-UNA...  (per descarregar/para descargar) 

Com heu vist, al document de dalt hi ha dos vídeos per a vore. Si descarregueu el pdf AIXÒ NO ÉS UN-UNA podreu veure els vídeos punxant sobre les imatges. De totes formes, te'ls adjuntem ací per si de cas. 

Como habéis visto, en el documento de arriba hay dos videos para ver. Si descargáis el pdf AIXÒ NO ÉS UN-UNA podréis ver los vídeos haciendo clic sobre las imágenes. De todas formas, te los adjuntamos aquí por si de caso.





PROPOSTA DE TREBALL

Agafa una caixa que tingues a casa i transforma-la en ... allò que més t´apetisca!  Envia'ns fotos amb la teua creació a secundariatomasllacer17@gmail.com

Coge una caja que tengas por casa y transfórmala en ... ¡ lo que más te apetezca! . Mándanos fotos con tu creación a secundariatomasllacer17@gmail.com




TALLER D'HABILITATS DE LA VIDA DIÀRIA/ TALLER DE HABILIDADES DE LA VIDA DIARIA


Són moltes les tasques domèstiques que podem realitzar des de casa i que afavoreixen l'autonomia per assolir un vida més independent.

Son muchas las tareas de la vida diaria que podemos realizar desde casa y que favorecen la autonomía para  alcanzar una vida más independiente. 

Quines són les tasques de casa amb les quals podem participar?


Hui us proposem treballar com posar la taula tal i com ho fem a l'escola seguint les autoinstruccions següents:

Hoy os proponemos trabajar cómo poner la mesa tal y como lo hacemos en la escuela siguientes las autoinstrucciones siguientes:













TALLER DE PREMSA/ TALLER DE PRENSA

-Escriu una notícia d´alguna cosa divertida que hages fet estos dies a casa (una guerra de coixins, una cabanya, una videollamada amb els teus companys de cole, ...)


-Escribe una noticia de alguna cosa divertida que hayas hecho estos días en casa (una guerra de cojines, una cabaña, una videollamada con tus amigos del cole, ...)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada