dimecres, 18 de març del 2020

PROPOSTA DE TREBALL DIMECRES 18



NOTA IMPORTANT:

- Les activitats de religió estan publicades a l’apartat corresponent que podeu trobar
a la pàgina principal del blog del Tomàs Llàcer.

           Las actividades de religión estan publicadas en el apartado correspondiente que
podéis  encontrar en la página principal del blog del Tomás Llácer.

- Si utilitzeu la tauleta o mòbil per veure el blog del cicle de secundària és
recomanable utilitzar la versió web (ho podeu seleccionar anant al final de la pàgina
i punxant “versió web”).

Si utilizáis la tablet o móvil para ver el blog del ciclo de secundaria es recomendable utilizar la versión web ( la podéis seleccionar yendo al final de la página y pinchando “versión web”).

- A la part superior esquerra del blog hem afegit una pestanya de Recursos, on anirem ficant cada dia coses interessants per a compartir amb vosaltres.

En la parte superior izquierda del blog hemos añadido una pestaña de Recursos, donde iremos poniendo cada día cosas interesantes para compartir con vosotros.


ACTIVITAT DE MOVIMENT/ ACTIVIDAD DE MOVIMIENTO

Reservem aquest espai per proposar unes activitats de moviment per a realitzar cada matí (o en el moment que cregau més adequat). Vos ajudaran a estudiar i jugar millor. Hui tenim ioga i Brain Gym.

Reservamos este espacio para proponer actividades de movimiento para realizar cada mañana (o en el momento que creáis más adecuado). Os ayudaran a estudiar y jugar mejor. Hoy tenemos yoga y Brain Gym.





TREBALL INDIVIDUAL/ TRABAJO INDIVIDUAL

Seguim amb les fitxes de treball individual, o en cas que no en tingueu vos proposem una web on descarregar material, tant per a la competència matemàtica com per a la lingüística.

Seguimos con las fichas de trabajo individual, o en caso de que no tengáis os proponemos una web donde descargar material, tanto para la competencia matemática como para la lingüística.


ORIENTACIÓN ANDÚJAR-MATE

ORIENTACIÓN ANDÚJAR- LLENGUA


CURTMETRATGE I COMPRENSIÓ LECTORA/ CORTOMETRAJE Y COMPRENSIÓN LECTORA




 FICHA COMPRENSIÓN LECTORA (descarregar/descargar)


REFLEXIONS PRÈVIES:

¿COM CREUS QUE SERIA EL MÓN SI TOTS ENS AJUDÀREM COM FAN ELS PERSONATGES D'AQUEST VÍDEO?

DIGUES ALGUN MOMENT EN QUÈ TÚ AJUDES ELS ALTRES.


REFLEXIONES PREVIAS:

¿CÓMO CREES QUE SERÍA EL MUNDO SI TODOS NOS AYUDÁSEMOS COMO HACEN LOS PERSONAJES DE ESTE VÍDEO?

DI ALGÚN MOMENTO EN QUE TÚ AYUDES A LOS DEMÁS

ACTIVITAT CREATIVA/ ACTIVIDAD CREATIVA


A CONTINUACIÓ, VOS DEIXEM UNA PROPOSTA D'IDEES QUE VOS PODEN SER ÚTILS A L'HORA DE REUTILITZAR MATERIALS QUE ES GENEREN A CASA I QUE PODEN TENIR UN SEGON ÚS ABANS D'ANAR AL FEM. 

PRÈVIAMENT PODEU PREGUNTAR-VOS PER A QUÈ PODEM UTILITZAR CADASCUNA DE LES COSES QUE TROBEU I DEIXEU QUE LA VOSTRA IMAGINACIÓ SERVISCA PER A PRODUIR NOVES IDEES.

A CONTINUACIÓN, OS DEJAMOS UNA PROPUESTA DE IDEAS QUE OS PUEDEN SER ÚTILES A LA HORA DE REUTILIZAR MATERIALES QUE SE GENERAN EN CASA Y QUE PUEDEN TENER UN SEGUNDO USO ANTES DE IR A LA BASURA.

PREVIAMENTE PODÉIS PREGUNTAROS PARA QUE PODEMOS UTILIZAR CADA UNA DE LAS COSAS QUE ENCONTRÉIS  Y DEJAD QUE VUESTRA IMAGINACIÓN SIRVA PARA PRODUCIR NUEVAS IDEAS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada